Voorstelling

Nellie en Cezar is een volledig nieuw kinderdagverblijf, waar heel lang en goed is over nagedacht, vooraleer het in opbouw kwam.
Onze missie was een ruimte te creeeren waar iedereen de rust voelt bij het binnen komen. Dat de ouders hun kindje brengen naar het kinderdagverblijf en met een goed gevoel naar hun werk kunnen vertrekken.

Wij zorgen voor een unieke samenwerking met de oudertjes, want tenslotte blijven jullie de belangrijkste opvoeders van jullie kindje, wij zullen jullie constant op de hoogte houden van het reilen en zeilen in het kinderdagverblijf. Daarom willen wij werken met het digitaal boekje, ouders zullen alle informatie ontvangen via e-mail, het dagverloop, foto’s en ook de facturen worden digitaal verzonden.

Ook zullen er in ons kinderdagverblijf camera’s hangen in de slaapkamertjes en aan de inkom, zo hebben wij een constante toezicht op de bedjes alsook wie ons kinderdagverblijf binnen wilt. Want veiligheid staat bij ons bovenaan het lijstje.

Wist je dat wij een snoezelruimte hebben ? Waar we de kindjes even kunnen afzonderlijk nemen en tot rust laten komen.
Sfeerlichtjes, een rustig muziekje en een babymassage, zullen ze vast heel aangenaam vinden.
Met de iets grotere zullen wij heel veel knutselen, liedjes zingen, versjes leren, dansen maar ook samen een taartje bakken
Wij werken met thema’s zo blijft jullie kindje geboeid en leren ze constant nieuwe dingen bij.
Is er een kindje jarig ? Dan maken we er een te gek feest van, het kinderdagverblijf zal worden versierd, we bakken een cake en zingen liedjes.
Die dag halen we er de “verjaardagstoel” bij waar jarige mag gaan zitten.
Wat zullen ze trots zijn!

In ons kinderdagverblijf zal er elke dag verse soep worden gemaakt alsook een warme maaltijd die zeer gevarieerd zal zijn. De menu’s worden ook opgehangen zodat de ouders eventueel kunnen bekijken wat hun kindje heeft gegeten gedurende de opvangweek.

Wij kunnen jullie nog heel veel vertellen over ons kinderdagverblijf, dus kom zeker even een kijkje nemen.
Indien interesse kunnen jullie ons altijd contacteren via telefoon of e-mail.

Alvast bedankt om eens een kijkje te komen nemen op onze website